Hodnocení obchodu

4,9 57 hodnocení
Přidat hodnocení
5
55x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
T Avatar autora Tereza | 18.4.2021
Rychlé doručení. Zboží naprosto v pořádku došlo a jsem úžasné. Rozhodně všem doporučuji.
J Avatar autora Josef | 19.12.2020
Vstřícný přístup a komunikace. Bleskové vyřízení a doručení objednávky. Kvalita produktů na vysoké úrovni. Doporučuji všem ????
KZ Avatar autora Kateřina Zavadilová | 7.12.2020
Jsem velmi spokojená s rychlým doručení zboží, které je velmi kvalitní a vkusné. Vřelé a ochotné jednání přes mail. Můžu jedině doporučit. Děkuji
M Avatar autora Milena | 25.11.2020
Tohoto prodejce můžu jen doporučit. Sama od sebe hodnocení téměř nedávám, ale vzhledem k velké spokojenosti, jsem prostě musela. Jelikož jsem z opačného konce republiky, čekala jsem dodání cca týden. Zboží jsem však měla do dvou dnů. Navíc bylo dodáno v dárkové krabičce. A co je nejdůležitější jde velmi kvalitní kousek. Děkuji moc prodejci.
JL Avatar autora Jindřiška Leuciuc | 24.11.2020
Objednáno pro tatínka rybáře peněženka i dokladovka šupinkový vzhled ... A je to SUPER PECKA
SK Avatar autora Soňa Kučerová | 20.11.2020
veliká spokojenost s kvalitou i rychlou dodávkou !!!!!
Avatar autora Lenka Šafrová | 12.11.2020
Super super super,jako to je neuvěřitelné ,druhý den po objednání jsem měla balíček doma.Jsem nadšená kvalitou a jak to bylo krásně zabalené. I několik kolegyní už objednaly dárky na Vánoce.Rozhodně doporučuji.????????????????????????
LD Avatar autora Lucie Daňková | 12.11.2020
+ rychlé dodání (druhý den) + kvalitní zboží + krásně zabaleno + suprové ceny + komunikace + spolehlivost + doporučuji!
Avatar autora | 30.10.2020
V Avatar autora Vlaďka | 29.10.2020
Rychlé dodání, pěkně zabaleno, zboží je kvalitní..Objednala jsem dva produkty , fota odpovídají originálu. Určitě ještě objednám další dárek pod stromeček ????
M Avatar autora Michaela | 13.10.2020
Krásné kvalitní zboží, velký výběr, super ceny, rychlé dodání hned 2. den. Vše na jedničku a bez problémů. Vřele všem tento obchod doporučuji.
LK Avatar autora Lenka Kaštánková | 25.9.2020
Oslovila jsem pana Zamlinského s novým motivem na kožené výrobky pro mého přítele, má rád jezevce. Obratem mi odpověděl a poptal konkrétní motiv. Zaslala jsem mu jej a dnes mám už doma tři výrobky a motiv je úžasný. Chtěla jsem ještě jednou @pane Zamlinský moc poděkovat za Váš přístup a všem ostatním vřele doporučuji. Nakupuji přes e-shop docela často, ale taková ochota a vstřícnost se bohužel jen tak nevidí. Děkuji Lenka Kaštánková
JP Avatar autora Jarmila Petříková | 30.7.2020
Krásně zpracované zboží za velice slušnou cenu. Velmi dobrá komunikace se zákazníkem a rychlé dodání zboží.
Avatar autora | 21.7.2020
+ Rychlé dodání. Kvalitní výrobek a přijatelná cena.

Avatar autora | 20.7.2020
+ Rychlost a super komunikace

Avatar autora | 20.7.2020
+ rychlost

Avatar autora | 19.7.2020
+ Byla jsem se vším spokojena

Avatar autora | 17.7.2020
+ Přehledné uspořádání
+ Rychlé doručení
+ Kvalita
+ Krásně zabaleno

Avatar autora | 15.7.2020
+ Spolehlivost
+ Komunikace
+ Rychlost dodání

Nevím o žádné
Avatar autora | 15.7.2020
Proste,super,prehĺadné stránky a cena

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 58