Hodnocení obchodu

4,9 70 hodnocení
Přidat hodnocení
5
68x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Miroslava Černá | 21.5.2022
Jsem velice spokojená. Rychlé dodání a skvělé výrobky. Miluju je :)
O Avatar autora Ondřej | 23.3.2022
Doporučuji. Rychlé dodání, pěkná řemeslná práce????
VH Avatar autora Vendula Hamplová | 1.1.2022
Naprostá spokojenost, zakoupené dámské peněženky (červené - nekonečna láska a strom života) a panské pásky (traktor a Honda) krásná ražba, kvalitní precizní práce. Vše přišlo krásně zabalené v krabičkách. Výborná komunikace, ochota. Rychlé dodání.
Avatar autora | 9.12.2021
Naprostá spokojenost, pásek je nádherný navíc dodaný v krásné krabičce, působí pak dárek velmi luxusně, další plusem je rychlé vyřízení objednávky, na dotazy odpovídají opravdu obratem...velmi doporučuji:)
E Avatar autora Eva | 1.12.2021
Nakupovala jsem zde poprvé a vím,že ne naposledy. Zboží přišlo pěkně zabalené. Dokonce jednotlivé zboží přišlo v dárkových krabičkách. Měla jsem požadavek na dostupnost zboží a hned druhý den, jsem byla informována,že zboží bude. Už ho mám doma. Jsem spokojená a děkuji.
A Avatar autora Alena | 30.11.2021
Peňaženka mi práve dorazila (psie labky), rýchle dodanie, krásne zabalené a vo vnútri nádherný precízne vyrobený kúsok. Veľká spokojnosť, ďakujem a všetko dobré Vám prajem :)
RB Avatar autora Radmila Bilíčková | 10.11.2021
Moc,nádherné peněženky.
M Avatar autora Michaela | 3.11.2021
Rychlé doručení balíčku. Peněženka i pouzdro na doklady jsou nádherné, obrázek lokomotivy i tramvaje velice zdařile provedený, kvalitní kůže. Velice děkuji za nádherné dárky:-) Vřele doporučuji. Přeji krásný den. Michaela
C Avatar autora Cia | 12.10.2021
Rýchle doručenie, kvalitná práca aj materiál, perfektný darček, maximálna spokojnosť:) vrele odporúčam
Š Avatar autora Šárka | 29.9.2021
Rychlé dodání,krásná barva kůže koupila jsem jako dárek a nemusím ani balit dojelo každé zvlášť dárkově balené už se těším až předám. Každopádně nezůstanu jen u této objednávky ????
LB Avatar autora Libuš Brno | 29.6.2021
Jsem velice spokojena, všem doporučuji kvalita-kožené, krásně zabalené v krabičce ;-) Zatím mám peněženku s kníračem - nádhera a věřím ,že jen u ní nezůstanu . Děkuji
M Avatar autora Marcela | 18.5.2021
Obchod doporučuji. Rychle dodání. Kvalitní výrobky....objednala jsem pánskou peněženku, pouzdro na doklady a pansky pásek....naprostá spokojenost. Výrobky jsou krásné zabalené v krásných krabičkách. Fota na stránkách odpovídají....za mě luxus ....doporučuji
IM Avatar autora Irena Monhartová | 11.5.2021
Obchod doporučuji.Ochota,vstřícnost,rychlé dodání. i když vybrané zboží bylo vyprodané,tak se zařídila jeho výroba a jsem nesmírně spokojená s peněženkou s vlkodavem. Děkuji.
T Avatar autora Tereza | 18.4.2021
Rychlé doručení. Zboží naprosto v pořádku došlo a jsem úžasné. Rozhodně všem doporučuji.
J Avatar autora Josef | 19.12.2020
Vstřícný přístup a komunikace. Bleskové vyřízení a doručení objednávky. Kvalita produktů na vysoké úrovni. Doporučuji všem ????
KZ Avatar autora Kateřina Zavadilová | 7.12.2020
Jsem velmi spokojená s rychlým doručení zboží, které je velmi kvalitní a vkusné. Vřelé a ochotné jednání přes mail. Můžu jedině doporučit. Děkuji
M Avatar autora Milena | 25.11.2020
Tohoto prodejce můžu jen doporučit. Sama od sebe hodnocení téměř nedávám, ale vzhledem k velké spokojenosti, jsem prostě musela. Jelikož jsem z opačného konce republiky, čekala jsem dodání cca týden. Zboží jsem však měla do dvou dnů. Navíc bylo dodáno v dárkové krabičce. A co je nejdůležitější jde velmi kvalitní kousek. Děkuji moc prodejci.
JL Avatar autora Jindřiška Leuciuc | 24.11.2020
Objednáno pro tatínka rybáře peněženka i dokladovka šupinkový vzhled ... A je to SUPER PECKA
SK Avatar autora Soňa Kučerová | 20.11.2020
veliká spokojenost s kvalitou i rychlou dodávkou !!!!!
Avatar autora Lenka Šafrová | 12.11.2020
Super super super,jako to je neuvěřitelné ,druhý den po objednání jsem měla balíček doma.Jsem nadšená kvalitou a jak to bylo krásně zabalené. I několik kolegyní už objednaly dárky na Vánoce.Rozhodně doporučuji.????????????????????????

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 71